Nederlands - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Deutsch - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Like us on Facebook

De Wilp: Siergrassendagen bij Lianne’s Siergrassen

De Wilp: Siergrassendagen bij Lianne’s Siergrassen - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten

Begin: 22 september 2018

Einde: 23 september 2018

Van: 09:00 tot: 17:00

Locatie: Jan Gosseswijk 31 9367 TE De Wilp [GN] Nederland

Als toegift op een lang seizoen met grassen hebben we de najaarsgrassen met prachtige pluimen en aren, de herfstkleuren en later in het seizoen ook nog een sprookjesachtig wintersilhouet. Grassen zien er nu heel weelderig uit. In het najaar verkleuren veel bladeren spectaculair in verschillende tinten geel, bruin en rood. Deze eigenschappen hebben de grassen meer en meer populair gemaakt. Als veel andere planten verpieteren zijn de grassen op hun mooist!
Op zaterdag 22 september is er een MARKT met medewerking van Rik Boehlé van kwekerij de ‘Beemd’ uit Warffum. Hij zal niet alleen aanwezig zijn met plantjes maar ook vertellen om 13.30 uur over Sanguisorba’s, de Strobilanthes, de Persicaria en een aantal steppeplanten. Ook is Alma Huisken van ‘De Groene Luwte’ uit Molenrij op onze markt aanwezig met o.a. vele boeken over biologisch tuinieren én koken.
Op zondag 23 september geeft Lianne om 13.30 uur een miniworkshop ‘Toepassing van siergrassen in de tuin’. Na een theoretisch gedeelte zal er een siergrassenborder worden uitgezet. Vele grassen zijn in de verkoop. Beide dagen gratis entree. Geopend vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.siergras.nl; www.prairietuin.nl.

PDF downloadenPDF bijlage: themadagen_2018_kopie.pdf

Bekijk alle activiteiten in onze Tuinagenda