Nederlands - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Deutsch - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Like us on Facebook

Siergrassendagen met markt bij Lianne’s Siergrassen

Siergrassendagen met markt  bij Lianne’s Siergrassen - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten

Begin: 9 september 2023

Einde: 10 september 2023

Van: 09:00 tot: 15:00

Locatie: De Wilp, Lianne’s Siergrassen, Jan Gosseswijk 31, Nederland

Op zaterdag 9 september en zondag 10 september is er volop aandacht voor de Nederlandse Plantencollectie van Siergrassen in de Wilp. We concentreren ons die dagen helemaal op de beste soorten die we in de afgelopen 25 jaren hebben aangeboden. Bovendien zal Lianne vertellen over een nog nieuw te ontwikkelen experiment.
In onze prairietuin (een kleurrijke plantengemeenschap in evenwicht) vindt U vele kleurschakeringen en prachtige vormen van grassen. Bovendien worden de diverse toepassingsmogelijkheden duidelijk: op vorm, kleur of hoogte, in groepen of in mixverband (totale oppervlakte: 7.500 m2). Vele siergrassen en prairieplanten zijn te koop.
Op de Marktdag: zaterdag 9 september is kunstenares Gea Drupsteen aanwezig met mooie afbeeldingen van planten in het algemeen én uit onze Prairietuin. Daarnaast kunt u tweede hands tuinboeken verwachten en heel veel planten, maar ook duurzame hulpjes van ‘Handig Goed’. Zoals je op de site van Handiggoed.nl kunt lezen: ‘keukengoed, woongoed, buitengoed…leuk om te krijgen, nog leuker om te geven’.
Op beide dagen is er een rondleiding door Lianne om 14.00 uur. Deze dagen gratis entree. Geopend vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Lianne’s Siergrassen, Jan Gosseswijk 31, De Wilp, T +31 (0) 594 6442 63. www.siergras.nl of www.prairietuin.nl.

Meer informatie: www.siergras.nl

Bekijk alle activiteiten in onze Tuinagenda

Tuinagenda