Nederlands - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Deutsch - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Like us on Facebook

Eenrum: Geuren & Kleurenfeest

Eenrum: Geuren & Kleurenfeest - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten

Begin: 5 mei 2018

Einde: 6 mei 2018

Van: 11:00 tot: 17:00

Locatie: Eenrum, Ernstheemsterpad Nederland

De bloei van honderden rododendrons in arboretum Notoarestoen in het schilderachtige Groninger wierdendorp Eenrum wordt jaarlijks gevierd met het Geuren & Kleurenfeest: gezellige open dagen met een theeschenkerij, rondleidingen en muziek.
De open dagen in 2018 vallen in de weekends van 5/6 en 12/13 mei. Het tuinhuis met verandaterras aan de vijver is dan geopend van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt er terecht voor koffie, (rhododendron) thee, biologische vruchtensap en taart. Er zijn gratis rondleidingen en er is live muziek op het verandaterras .
Dit jaar bestaat het arboretum 50 jaar! Behalve het genieten van de bloemenpracht van honderden rododendrons, staat het jubileumweekend van 12-13 mei vooral ook in het teken van kunst. Zaterdag 12 mei om 15.00 uur onthult de heer Paas, commissaris van de Koning in de provincie Groningen, een borstbeeld van notaris Cornelus Nanning Smit (1916-2002). Een eerbetoon aan diens unieke levenswerk, waarbij een kaal winderig weiland werd getransformeerd tot een exotisch paradijsje.
Voor meer info zie pdf.

Meer informatie: www.arboretumeenrum.nl

PDF downloadenPDF bijlage: 50_jaar_notoarestoen_eenrum.pdf

Bekijk alle activiteiten in onze Tuinagenda

Tuinagenda