Nederlands - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Deutsch - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten Like us on Facebook

De Wilp: Prairiedagen in de prairietuin van Lianne Pot

De Wilp: Prairiedagen in de prairietuin van Lianne Pot - Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten

Begin: 26 augustus 2017

Einde: 27 augustus 2017

Van: 09:00 tot: 17:00

Locatie: Jan Gosseswijk 31, 9367 TE De Wilp (Gn), 0594-644263 Nederland

Augustus is bij uitstek dé maand om de prairietuin te bezoeken in De Wilp. Er zijn vele bijzondere prairieplanten te zien met allerlei verschillende vormen en kleuren. U ziet heel veel verschillende contrasten met grassen en vaste planten die een dynamisch en natuurlijk evenwicht met elkaar zijn gaan vormen. Bovendien is onze prairietuin duurzaam, ecologisch en onderhoudsvriendelijk.

Op zaterdag 26 augustus geeft Modeste Herwig een lezing om 13.30 uur over naturalistische beplantingen en verzorgt ze om 15.00 uur een mini-workshop Tuinfotografie. Met haar jarenlange ervaring als achtergrond geeft Modeste alle tips & trucs voor het maken van schitterende foto’s van tuinen en bloemen. We beginnen met voorbeelden en theorie van de tuinfotografie en werken dan in de tuin met opdrachten. Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera, een compact camera of een smart Phone is mogelijk. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden bij info@siergras.nl of via info@modesteherwig.eu.

Op zondag 27 augustus geeft Lianne Pot om 13.30 uur een miniworkshop ‘Prairiebloementuin’. De workshop begint met een presentatie en aansluitend een praktisch deel waarbij een prairieborder wordt uitgezet.

Meer informatie: www.siergras.nl en www.prairietuin.nl

Bekijk alle activiteiten in onze Tuinagenda

Tuinagenda